Klasikja Tirana-Vllaznia/ Ndeshja të shtunën në Air Albania, transmetohet nga DigitalbKlasikja e futbollit shqiptarë mes Tiranës dhe Vllaznisë do të hapë edhe serinë e ndeshjeve të kampionatit tonë për vitin 2022. Skuadra shkodrane prej ditësh është grumbulluar në qytetin e Durrësit për të zhvilluar stërvitjen në një kompleks pranë tij me bar artificial, i ngjashëm dhe më i përshtatshëm me të atë të stadiumit “Air Albania” ku do të zhvillohet ky takim mbrëmjen e së shtunës. Ky vit i ri që fillon menjëherë me përballjen me kryesuesen për Thomas Brdaric është diçka e mirë.
(((SHIKONI DREJTPËRDREJT<<))) Erzeni Vllaznia
Kategoria Superiore Vllaznia fiton derbin e Shqipërisë përballë Tiranës dhe ndez garën për titullin kampion të Superiores. Goli i realizuar nga Herald Marku me 11-metërsh në... Kategoria e Dytë Degjeneron në dhunë ndeshja e Kategorisë mes Delvinës dhe Shkumbinit pas shënimit të një goli nga ekipi i Delvinës dhe ndeshja është ndërprerë disa...
Futboll Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në futbollin belg. Arne Espil ishte 25 vjeç dhe aktivizohej si portier me skuadrën e Winkel Sport. Gjatë... Featured Valmir Veliu sulmues i krahut të majtë për skuadrën e Super Ligës Turke Gaziantep, të dielën ishte pjesë e emisionit sportiv “Koha Shtesë”. Këtë... Sa i përket minutazhit që ka pasur në dispozicion, sulmuesi shqiptar i Lokomotiva Zagreb, Indrit Tuci nuk ka qenë në periudhën e tij më... Moshat Kuqezi Kombëtarja shqiptare U-17 ka nisur përgatitjet për dy ndeshjet miqësore kundër Bosnje-HercegovinësU-17, që do të luhen në datat 15 dhe 17 shkurt. Të gjithë... Legjionarët 2-2 ka përfunduar pjesa e parë mes Udineses dhe Sassuolos. 45 minutat e para të duelit që po zhvillohet në Friuli, prodhuan shumë emocione....
KF Vllaznia - Faqja Zyrtare - Facebook
Feyenoordi i Roterdamit rikthehet në krye të Eredivisies me 46 pikë (dy më shumëse Alkmaari) falë suksesit 1-2 në fushën e Heerenveenit, me vendësit... La Liga Mesfusha është reparti më i mbipopulluar te Barcelona. Xavi ka në dispozicion talente si Pedri, Gavi apo De Jong, dhe Franck Kessie po has... Futboll Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në futbollin belg. Arne Espil ishte 25 vjeç dhe aktivizohej si portier me skuadrën e Winkel Sport. Gjatë...
Home | SuperSportPremier League Manchester City e mbylli raundin e 23-të të Premier League me fitoren 3-1 ndaj Aston Villa dhe u rikthye në vendin e dytë të... Premier League Manchester United mori një fitore të vyer (2-0) në fushën e Leeds United dhe ngjitet qoftë përkohësisht në vendin e dytë me 46 pikë,... Klubi i Tottenhamit ka vënë në shenjestër drejtorin sportiv të Lazios, Igli Tare, si zëvendësues të mundshëm për Fabio Paraticit.
Home | SuperSportPremier League Manchester City e mbylli raundin e 23-të të Premier League me fitoren 3-1 ndaj Aston Villa dhe u rikthye në vendin e dytë të... Premier League Manchester United mori një fitore të vyer (2-0) në fushën e Leeds United dhe ngjitet qoftë përkohësisht në vendin e dytë me 46 pikë,... Klubi i Tottenhamit ka vënë në shenjestër drejtorin sportiv të Lazios, Igli Tare, si zëvendësues të mundshëm për Fabio Paraticit. Siç raportohet nga “The... Ishte një nga kritikat më të forta të Cristiano Ronaldos për Manchester United në intervistën me Piers Morgan: klubi nuk kishte investuar prej vitesh... Eredivisie Ajaxi i Amsterdamit e lë përfundimisht pas krahëve kizën e rezultateve të muajit të fundit, teksa regjistroi fitoren e tretë radhazi në Eredivisie. “Harkëtarët”...
[[[sport tv@@@]]!!] Vllaznia Kukësi drejtpërdrejt 07.02.2023
Siç raportohet nga “The... Ishte një nga kritikat më të forta të Cristiano Ronaldos për Manchester United në intervistën me Piers Morgan: klubi nuk kishte investuar prej vitesh... Eredivisie Ajaxi i Amsterdamit e lë përfundimisht pas krahëve kizën e rezultateve të muajit të fundit, teksa regjistroi fitoren e tretë radhazi në Eredivisie. “Harkëtarët”... Feyenoordi i Roterdamit rikthehet në krye të Eredivisies me 46 pikë (dy më shumëse Alkmaari) falë suksesit 1-2 në fushën e Heerenveenit, me vendësit... La Liga Mesfusha është reparti më i mbipopulluar te Barcelona. Xavi ka në dispozicion talente si Pedri, Gavi apo De Jong, dhe Franck Kessie po has...
Featured Valmir Veliu sulmues i krahut të majtë për skuadrën e Super Ligës Turke Gaziantep, të dielën ishte pjesë e emisionit sportiv “Koha Shtesë”. Këtë... Sa i përket minutazhit që ka pasur në dispozicion, sulmuesi shqiptar i Lokomotiva Zagreb, Indrit Tuci nuk ka qenë në periudhën e tij më... Moshat Kuqezi Kombëtarja shqiptare U-17 ka nisur përgatitjet për dy ndeshjet miqësore kundër Bosnje-HercegovinësU-17, që do të luhen në datat 15 dhe 17 shkurt.
(HD LIVE) Partizani Tirana Korabi Peshkopi transmetim i
[[[Jetoni]]>>>>] Erzeni Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë 30