Ulaznice u pretprodaji… PROGRAM ZA VELJAČU 2023. 22. sezona u Kalvariji Petak, 3. 2. – 20 sati – “RADIO KORZO I MI”, … Najčitanije VREMENSKA PROGNOZARIJEKA VRIJEME veljača 2023 P U S Č N 12345 6789101112 13141516171819 20212223242526 2728 « sij Pogledajte najnovije Emisije Kanal Ri Dnevnik – 11. 02. 2023.... velj 11, 2023 9:39 pm Planet Ri – 10. 2023.... velj 10, 2023 6:42 pm Naš Novi Vinodolski – 10. 2023.... 10:18 am Sub, velj 11, 2023 Naša Crikvenica – 10. 2023. Sub, velj 11, 2023 Bilanca uspjeha – Željko Miljanić Pet, velj 10, 2023 Oporbeni glas ( 09. 2023. ) Sri, velj 08, 2023 Naša Crikvenica – 08.
PočetnaCentrala: +385 51 353 666 Email: redakcija@kanal-ri. hr Trg Riječke rezolucije 3, 51000 Rijeka Početna Vijesti Rijeka PGŽ Županija Gradovi Općine Kultura Sport Mozaik Emisije Dnevnik Planet Ri Rijeka zdravlja Uključi s(v)e 60+ Goranske priče Ri puls 30 minuta Učionica Kult kulture Mladi u sportu Vidici Promo TV raspored Kontakt 22:59 12/02/2023 Izdvajamo najnovije iz regije U Opatiji održana 40.
GORICA-Rijeka (2:0) video isječci. Gdje gledati reprize golova? Erzähl uns, von welchem Club du Fan bist! Und schon erhältst du exklusiven Zugang zu Infos nur zu deinem Verein! - Klicke auf das Logo deines Club um fortzufahren. Ja wir wissen, Popups nerven. Es dauert aber weniger als 15 Sekunden... Versprochen! Ein Schritt fehlt noch vor dem Anpfiff! Email-Adresse eingeben, Zugangslink gemailt bekommen, Link klicken, und schon bist Du stolzer Teil unserer exklusiven {teamName}-Community! Netter Versuch! Wir brauchen in der Tat deine richtige Email - vielen Dank im Voraus! Hiermit erkläre ich mich einverstanden, dass diese Seite mich über wichtige Vereins Infos von informieren darf.
HRT: Sportprije14 minSERIE ANapoli novom pobjedom korak bliže naslovuprije28 minkanađani traže olupinuAmerička vojska srušila još jedan objekt na velikoj visiniprije2 hEmisija StadionStrahonja o dvije ključne sudačke odluke 21. kolaprije2 hEmisija StadionCarević: Ne mislim da je problem Hajduka u sustavuEmisija StadionCarević: Ne mislim da je problem Hajduka u sustavuSERIE ANapoli novom pobjedom korak bliže naslovuŠKOTSKI KUPMenadžer Rangersa naredio svojim igračima da puste gol${kicker}${title}Pročitajte više${content}Carević: Bilo je puno kritika na Leku, ali treba mu dati vremenaČabraja: Normalno da sam zadovoljan nakon 4:0 pobjede u ŠibenikuStrahonja: Penal za Dinamo prestrogo dosuđenTrener Šibenika Damir Čanadi nakon poraza od LokomotiveHrvatski nogometJakirović: Bili smo bolji za jedan gol; Sopić: Ne znam što više rećiRijeka svladala Goricu na RujeviciLokomotiva uvjerljivo slavila protiv ŠibenikaLovrić nakon šokantnih scena u Gradskom vrtu: Znam da nije izgledalo lijepoMeđunarodni nogometMinimalna pobjeda Juventusa nad Fiorentinom, Brekalo na klupiKöln s 3:0 pobijedio EintrachtRangers u četvrtfinalu, gol Čolaka, asistencija BarišićaCity rutinski uoči derbija s Arsenalom, rekord Guardiole KošarkaCibona uvjerljiva protiv BoscaCibona uvjerljiva protiv BoscaDomaći poraz Zadra od Crvene zvezde Spahija uvjeren da s Venezijom može do pobjeda u Italiji RukometPoraz Lokomotive za oproštaj od Lige prvakinjaPoraz Lokomotive za oproštaj od Lige prvakinjaŽeljko Babić više nije trener Podravke Vlado Šola izbornik crnogorske reprezentacije PPD Zagreb kod kuće pružio odličan otpor PSG-u TenisBenčić osvojila drugi turnir ove sezoneBenčić osvojila drugi turnir ove sezoneSinner osvojio turnir u Montpellieru Martić u finalu Linza uzela samo četiri gema Ostali sportoviJohannes Thingnes Boe osvojio i treće zlato, 15.
2023. Sve emisije Radionica od kockica šećera u Palači šećera U prepunom Zajcu, Brajović i Trifunović odigrali predstavu Voz Izložba o Frankopanima u ex Pythonu Bivše kino Teatro Fenice postalo kulisa za reklamu koja se snima u Rijeci Još vijesti iz kulture Dječji karnevalski Korzo: Mališani zavladali Opatijom i predstavili kreativne maske Grobnički maškarani auto rally: Grobnikom projurila vesela karavana Kako se Mesopusna kumpanija Grada Grobnika priprema za Riječki karneval? Najbrži svjetski yugo dio je novog postava Muzeja starih trkaćih oldtimera u Mavrincima Još mozaik vijesti Vijesti iz Hrvatske Rijeka ugošćuje istaknute žene svjetske i regionalne scene: Predstavljen program prvog regionalnog Women’s Weekenda Povezivanje žena iz različitih industrija i društvenih… više Pizza je u posljednjih godinu dana znatno poskupila, no Riječani je i dalje često konzumiraju Danas je svjetski dan pizze.
Gdje gledati Rijeka – Dinamo, prijenos 17. kola HNL-a? Veliki je pritisak na leđima Sersea Cosmija, najvećim dijelom stvoren nakon ispadanja iz Kupa od BSK-a. Još je ranije napominjao da će proces jačanja momčadi Rijeke krenuti završetkom jesenskog dijela prvenstva, ali pravo je pitanje hoće li Uprava riječkoga kluba imati toliko strpljenja. Ili mu je sutrašnja utakmica posljednja na klupi prvaka iz 2017. godine. Na tu temu dao je odgovor koji su prenijele Sportske novosti: Ne znam je li ovo moja posljednja utakmica, ali ono što znam je da su navijači s pravom ljuti.
Rijeka - rezultati, raspored, Rijeka - HNK Gorica uživo - Livesport
Livesport: Rijeka - rezultati, raspored, Lokomotiva Zagreb - Rijeka uživoRijeka rezultati i raspored na Livesport. com. Ovo je stranica o Rijeka, (Nogomet/Hrvatska). Ako tražite rezultate neke druge momčadi s imenom Rijeka, molimo vas da odaberete sport u glavnom meniju ili kategorijuy (državu) na lijevoj strani. Pratite Rijeka rezultate uživo, konačne rezultate, raspored i detalje utakmice! Sljedeće utakmice: 18.
TV Program - HTV, Nova TV, RTL, Cinestar, HBO - MojTV
Gdje gledati Rijeka – Dinamo, prijenos 17. kola HNL-a? Saznajte gdje gledati Rijeka – Dinamo, prijenos derbija 17. kola Hrvatske nogometne lige koji će se odigrati na Rujevici. Vrlo intrigantan sraz čeka nas na riječkoj Rujevici sutra od 17:30 sati. Do ove sezone bez ikakvih problema okršaj Rijeke i Dinama mogli smo nazivati derbijem, no dajemo si za pravo da i dalje ovako oslovljavamo sraz branitelja naslova i prvaka Hrvatske iz 2017. godine, iako je Rijeka čak 23 boda iza “Modrih”. Moglo bi biti iznimno zanimljivo na Rujevici, budući da su okršaji u Rijeci između ova dva kluba proteklih godina bili vrlo raznovrsni, od uvjerljivog slavlja Dinama 5:1, preko remija 3:3, do slavlja Rijeke od 2:0.
Gdje gledati hajduk
Koliko god Riječani igrali ispod svoje razine, ne valja ih otpisati. Mora se uzeti u obzir da je riječ o posljednjem kolu jesenskog dijela prvenstva koje se igra samo tjedan dana uoči početka Svjetskog nogometnog prvenstva, a iz redova Dinama u Katar putuju čak četvorica: Dominik Livaković, Josip Šutalo, Mislav Oršić i Bruno Petković. Navedenom “kvartetu” glavni će cilj biti kraj utakmice dočekati bez ozljede. Svaki “Modri” od navedenih trebao bi na Bliskom istoku debitirati na najvećoj svjetskoj smotri, pa i Livaković koji je bio među “srebrnim Vatrenima” u Rusiji 2018., ali se nije izborio za minutažu pored Danijela Subašića i Lovre Kalinića.
" To nam je veliki korak naprijed, pogotovo zato što poboljšavamo uvjete boravka djece. Djeca su kod nas do 21 dan, što je puno, a s ovim preuređenjem, pogotovo s gradnjom dječjeg igrališta… Balinjerada: Najluđa utrka na svijetu slavi 40. rođendan Opatija – Jubilarna, 40. Balinjerada održat će se ove nedjelje, 12. veljače, kada će balinjere… Preminuo dugogodišnji županijski pročelnik kap. Nikola Mendrila U 73.
godini života iznenada je preminuo dugogodišnji pročelnik Upravnog odjela za pomorsko dobro, … Djeca s Viškova dobila senzornu sobu, atletsku stazu, novu didaktičku Općina Viškovo je, u sklopu projekta Za sretnije djetinjstvo, dobila 330 tisuća eura bespovratnih… Još vijesti iz županije Pretplati se! Kanal Ri Regionalna televizija Najnovije iz Primorsko-goranske županije pratite nas na facebooku Najave događaja Kreativne zimske radionice za djecu “Pod riječkim kišobranom” i to za vrijeme trajanja… Dođite u subotu, 18. veljače 2023. u opatijski centar Gervais i pridružite se stotinama tisuća ljudi… Ovog Valentinova u Exportu na Delti čeka vas zabava uz Let 3 i Krešu i Kisele kiše.
HNK Rijeka - HNK Gorica Rezultati uživo, međusobni susreti i
po redu Carnival Snowboard Session. Nagradni fond vrijedan je 1000 eura, a biti će raspoređen po kategorijama. Kako je bilo, pogledajte u videoprilogu! https://www. youtube. com/watch? v=fXfnCqpAoLA… Sergej Jakirović uoči Gorice: Moramo odigrati dosad najbolju utakmicu Nogometaši Rijeke vraćaju se Rujevici, u nedjelju će odigrati prvu ovogodišnju službenu utakmicu… Orijent u subotu gostuje kod Dugopolja Tjedan dana prije službenog početka prvenstva prve nogometne lige, Orijent igra zaostalu utakmicu… Primanje za karatisticu Emu Sgardelli Danas je u prostorijama Riječkog sportskog saveza održano primanje za Emu Sgardelli i njen trenerski… Još vijesti iz sporta vijesti iz županije Preuređen Dječji odjel Thalassotherapije Crikvenica Dječji odjel Thalassotherapije Crikvenica dobio je novo ruho.
(GLEDATI TV>) Rijeka Gorica uživo gledati 12 veljače 2023
Cijela manifestacija odvija se u autima. Okupljanje je počelo na Trsatu, a zatim su sudionici prošli kroz cijeli grad. Veselje zavladalo ulicama Rijeke, više… VIŠE Novčane potpore za riječke književnike Književna scena u Rijeci može se pohvaliti brojnim nagrađivanim autorima, a kako bi piscima olakšao… “Crvene zebre” stižu u Rijeku U Rijeci će uskoro na sve više lokacija stići crvene zebre, to jest pješački prijelazi u crvenoj… Povodom Dana bolesnika predstavljeni jelovnici za djecu s dijabetesom i Brojevi djece oboljele od celijakije i šećerne bolesti u svijetu rastu. Kako bi im se osigurao kvalitetan… Još vijesti iz Rijeke sport Na Platku danas nije nedostajalo dobre zabave.
[[STREAMING]] Rijeka Gorica uživo prijenos 12.02.2023
jubilarna Balinjerada!... Balinjere su ponovno zaroštale opatijskim asfaltom. Održana je jubilarna 40. Balinjerada. Tradicionalno karnevalsko zbivanje svake godine okuplja stotine… 32. izdanje Maškaranog Pehina 32. maškarana povorka kroz Pehlin ove je godine okupila brojne karnevalske udruge koje su plesom, pjesmom… Na prepunom Platku održao se 12. po redu Carnival Snowboard Session Na Platku danas nije nedostajalo dobre zabave. Na prepunom skijalištu, održao se 12. po redu Carnival… Riječki LET 3 pobijedio na Dori! Riječki LET 3 pobijedio je na Dori te će na Eurosongu predstavljati Hrvatsku s pjesmom Mama ŠČ!.
I ja sam razočaran i ljut, potpuno razumijem ljutnju naših navijača koja je opravdana. Jedine dvije osobe koje znaju odgovor na pitanje je li ovo moja posljednja utakmica u svojstvu trenera Rijeke jesu predsjednik Mišković i Bog. Kao i Rijeci, koja bi pobjedom vratila sedmu poziciju izgubljenu od Lokomotive, tako je i Dinamu važan okršaj na Rujevici. U slučaju da ne slavi, Hajduk bi se tada mogao približiti na samo bod ili dva zaostatka, uz utakmicu više.
Rijeka - Gorica 2023 Gdje pogledati isječke i rezultat? Erzähl uns, von welchem Club du Fan bist! Und schon erhältst du exklusiven Zugang zu Infos nur zu deinem Verein! - Klicke auf das Logo deines Club um fortzufahren. Ja wir wissen, Popups nerven. Es dauert aber weniger als 15 Sekunden... Versprochen! Ein Schritt fehlt noch vor dem Anpfiff! Email-Adresse eingeben, Zugangslink gemailt bekommen, Link klicken, und schon bist Du stolzer Teil unserer exklusiven {teamName}-Community! Netter Versuch! Wir brauchen in der Tat deine richtige Email - vielen Dank im Voraus! Hiermit erkläre ich mich einverstanden, dass diese Seite mich über wichtige Vereins Infos von informieren darf.
Gdje gledati Rijeka - Dinamo, prijenos 17. kola HNL-a?
Naravno, uz to da “Bijeli” svladaju Slaven u Koprivnici. Tko će biti s(p)retniji u dvoboju na Kvarneru, moći ćete pogledati na kanalu MAXSport 1. Prijenos također nude i najbolje online kladionice, i to u visokoj rezoluciji. Utakmica 17. kola Hrvatske nogometne lige, Rijeka – Dinamo, počinje sutra u 17:30 sati. Rijeka – Dinamo (nedjelja, 17:30 h) Posljednjih 10 međusobnih utakmica Rijeke i Dinama Rijeka – Dinamo 10 2 3 5 16:23 13. 12.
HNK Hajduk Split